BIO LOGIC SWEDEN 


Om ossVår filosofi


Verksamheten grundandes år 2019 av Victoria  med ett tydligt mål att kunna erbjuda sina kunder de senaste behandlingarna inom sina respektive yrkesområden. Vårt mål för varje specifik kund är att förbättra individens fysik, återhämtning och hälsa. Visionen är att arbeta brett i en växande marknad men samtidigt smalt med en skräddarsydd och specialiserad kompetens inom respektive segment.


Genom att endast erbjuda kvalitetssäkrade produkter och vetenskapligt bevisade tekniker garanterar Bio Logic Swedens tjänster som vi genuint tror på och stolt står bakom. 

Behandlingar i världsklass


Våra behandlingar är handplockade för att skapa ett sortiment av de senaste och mest spänannde behandlingarna.  All vår teknik är EU och FDA godkända samt all vår personal är utbildade och certifierande inom deras arbetsområden.

Victoria Öhrn

GRUNDARE & VD


Är kvinnan bakom företaget. Leg.sjusköterska med flera års erfarenhet inom branchen både inom akutvård samt som injektionssjukskötersk. Victoria är ansvarig och driver den estetiska delen under Bio Logic. Hon studerar idag också deltid till speceialistsjusköterska. 


Victoria är trebarnsmamma och förutom familj, jobb, studier så sätter hon stort värde på sin egna träning och hälsa privat. 


victoria@biologicsweden.se

073-550 92 72

TEAM BIO LOGIC SWEDEN

Vi är ett riktigt blandat och färgstarkt gäng med helt olika styrkor. Gröna, gula, röda och blå - personligheter med olika bakgrunder samt blandade intressen. Men vi har ett gemensamt mål - att sprida våra innovativa behandlingar till att så många som möjligt. Att lyfta fram biohacking och kunna erbjuda den senaste tekniken inom branschen för att ge så många som möjligt chansen att tillsammans med våra behandlingar och träning, ett sunt kost och hälso-tänk kunna opimera sin hälsa.  


Dynamiken i vår grupp är vår teamstyrka. Vi lyfter varandras olikhetet och kompliterar varandra, fyller ut varnadras luckor och accepterar olikheterna. Detta gör oss till ett framgångsrikt team som tror på oss själva och tror på vi verkligen kan uppnå våra mål och våran vison att bli ledande i branschen, samtidigt som vi bygger upp ett superstarkt varumärke med stor trovärdighet och tillit som är förknippat med biohacking.


Vi vill finnas där för dig och vi vill att du alltid ska känna dig välkommen, sedd, hörd och vara nöjd till max, samt lärt dig något nytt när du kliver ut från våran klink. 


VICTORIA

VD, GRUNDARE, SJUKSKÖTERSKA, CRYOTERAPEUT

Sätter familjen i första fokus men väldigt driven att utveckla sig och alltid gör det aboslut bästa för att kunden ska få så bra behndling som möjligt och få känna sig sedd, hörd och omhändertagen. 

BENJAMIN

DANIEL

GRUNDARE, PT, CRYOTERAPEUT

Fyrbarnspappa, farfar och älskar entreprenörsskap samt att driva, utveckla och inspirera. VIll få människor att må bra genom att sprida biohacking som ett redskpa tillsammans med träning och övrigt hälsotänk. Ser möjligheter i allt och anser att inget är omöjligt! 

MEDGRUNDARE, KOCK, PT, KOSTRÅGIVARE CRYOTERAPEUT

Utbildad och jobbat både i Sverige och USA. Bio Hacking nörd som brinner för optimering av hölsa genom tillgängliga medel såsom kost/träning, andning, fasta, kyla och värme. 

"Benji är vårt biohacking-geni som kan extremt mycket om kost, biohacking och hälsa. Läser konstant och alltid villig att lära sig mer för att kunna det senaste om hälsa och träning. Nördigare och kunnigare i området är svårt att hitta."  


"Citat - VD Victoria"

EVERLYN

MEDGRUNDARE, CRYOTERAPEUT

Jobbat som lärare både i hemlandet Kenya och Sverige. Har stor erfarenhet av kundtjänst och kundservice. Två barnsmamma och älskar att växa som person och i yrket. Vison och mål att ta Bio Logic till Kenya och andra Afrikanska länder.  

"Eve är likt champange - bubblande, glädjespridande med en touch of luxury men till skillnad från en flaska champange som sprider förvirring vill Eve sprida hälsa välmående och tar alltid hand om dig och vänner på absolut bästa sätt." 


"Citat - VD VIctoria"

NICOLE

YARA

BIOHACKER

ISAC

Utbildad fastighetstekniker men valde att gå en helt annan väg och började på Bio Logic. Bio Logic har fått mig att se kroppens mående och hälsa mycket mer än vad jag gjrode innan. Jag ser inga problem utan bara lösningar! 

Nicole är extremt duktig på kliniken och utvecklas sig ständigt. Hon är postiv och glad och löser verkligen alla problem som dyker upp galant. Villig att lära sig och framför allt lättlärd, modig och är en härlig tjej att ha i teamet. 


"Citat - VD Victoria"

BIOHACKER

Egen beskrivning på gång...

BIOHACKER

Energisk tvåbarnsmamma som älskar träning, mat, sitt jobb och att vara allmänt social. Frisör som yrke och jobbar i salongen bredvid kliniken men hjälper till med behandlingar när det behövs. 


Vår energipacke som alltid sprutlar positivitet och alltid är rak på sitt sköna sätt. Ett annat ord som passar vår Yara är ordet "Styrka" på flera olika plan. Aldrig rädd för att kavla upp armarna, när det behövs, sätta vem som helst på sina axlar och sätter alltid andra i första rum. Vi får inte heller glömma nyfken i en strut!


"Citat - VD Victoria"

MAXWELL

BIOHACKER

Jobbar extra på helgerdagar på Bio Logic, studierar annars samhällskunskap och älskar träning både på gymmet men spelar fotboll i IFK Lidingö och paddel så mycket han kan. Utöver det så finns ett stort intresse att spela in egen musik. 

Maxi har varit med sen starten och jobbat deltid med våra behandlingar. Bio Logics egna sportfantast som tar varje tillfälle i akt att träna. Extremt disciplinerad och ambitös. Har ett växande intresse i Biohacking som efter varje pass på jobbet ökar. Men har också ett extremt bra musiköra så om Biohacking skulle vara musik så kommer Maxi i framtiden vara Biohackingens Avicii.


"Citat - VD Victoria"

Instagram

Följ oss på våra sociala medier så missar du ingenting!
Ta bland annat del av: 
Exklusiva nyheter, spännande kundresor

samt kampanjer och erbjudanden

WHAT OUR CUSTOMERS SAY

Betyg och recensioner från Bokadirekt


1 nov 2022

4,8 i betyg av 5,0 


333 st betyg på Bokadirekt under första året 


5 av 5


“Underbart i efterskott! Bra bemötande också. Tack för en riktigt uppiggande upplevelse”


Name of reviewer

- Bob A

5 av 5


“Toppen. Bra lokaler och alltid trevligt bemötande”


Name of reviewer

- Tina L

5 av 5


“Kan varmt rekommendera besök i Cryokammaren. Ger mig en ritktig energiboost. Fantastisk personal förgyller också besöket!”


Name of reviewer

- Cecilia S

Läs fler recensioner här