BIO LOGIC SWEDEN


Cryo T-ShockFettfrysning - ta bort fett utan operation. En behandling som passerat i antal kirurgiska ingrepp för fettreducering i USA. 


Cryo T-Shock är en medicinteknisk godkänd maskin från välkända Pagani, grundat 1947, i Italien. Behandlingarna är idag de mest innovativa inom fettreducering, cellulitreducering, anti-aging samt toning och uppstramning av kroppen. Cryo T-Shock använder en helt ny teknik som kombinerar termografi och kryoterapi, vilket eliminerar fettceller samt ger huden en bättre kollagenproduktion. Behandlingarna kan kombineras i oändlighet, men resultaten är extra fascinerande på kroppsdelar där lös hud är ett problem, tex efter viktminskning eller graviditet. Men även på delar av kroppen där man samlat på sig fettdepåer som är svåra att bli av med trots rätt träning och kost. 


Fett är mycket energitätt och därför är det svårt att träna bort sina fettdepåer på vissa områden. Det kräver oerhört mycket rörelse för att minska ett enda kilo i fett. Med Cryo T-Shock kan du rätta till dessa områden även om vi alltid rekommenderar en aktiv livsstil för ett total välmående! Cryo T- Shock-behandlingar förstör fettceller och ökar kollagenproduktionen på grund av en process som startar i kroppen när den utsätts för varma och kalla temperaturer. Denna process kallas apoptosis vilket resulterar i en gradvis degenerering och eliminering av döda fettceller. Denna processen tar ca 14 dagar och kroppen fortsätter att reducera kvarvarande fettceller i upp till 2 månader. Hur många gånger/behandlnigar det krävs på samma område är väldigt individuellt men någon stanns mellan 4-8 behandlnigar på samma område brukar ge riktigt bra resultat!

  


När vi fryser fettet kristalliseras det och blir slaggprodukter i kroppen. Dessa slaggprodukter försvinner sedan genom att du svettas eller ut ur urinet. Men hur bra det försvinner ut beror på om du har ett fugerande aktivt lymfsystem. En del personer har inte det och de kan ofta känna sig svullna då eftersom slaggprodukterna inte försvinner ur kroppen som de ska. 


Vi kommer då rekommendera dig att gå till en sammarbetspartners till oss Ulrika Rosander som utför lymfmassage och har även en IR-bastu som vi rekommenderar varmt i kombination till vår behandling för att driva ut slaggprodukterna snabbare.  


CRYO TONING

Slapp och rynkig hud kan tajtas till med CryoT-Shock. Behandlingen med att växla mellan kalla och varma temperaturer gör att hudens kollagen ökar och resultaten kan ses direkt även om den markanta skillnaden ses efter 4-8 sessioner.Fördelar med Cryo T-Shock


•  Används över hela kroppen för att eliminera fett, celluliter & lös hud
•  Icke-kirurgisk & smärtfri
•  Inga farliga kemikalier
• Ökar cirkulationen
•  Lindrar muskelinflammation
•  Stimulerar kollagen & hudens elasticitet
•  Synliga resultat oftast efter första sessionen
•  Testad i stor utsträckning i Europa och USA

Hur fungerar det?


Cryo T-Shock använder en så kalla termisk chock, vilket innebär att behandling varieras mellan hypertermi (värme), kryoterapi (kyla) på ett tempererat och kontrollerat sätt. Kryoterapin kristalliserar och tar död på fettcellerna men hjälper även till att stimulera huden och vävnaden. Detta påskyndar all cellaktivitet och har visat sig vara ett mycket effektivt sätt ta bort fett på lokala områden samt att tona kroppen.

Behandlingen med Cryo T-Shock eliminerar fettceller, till skillnad när du går ner i vikt då du minskar fettcellerna i storlek. De döda fettcellerna transporteras naturligt bort genom lymfsystem, blod och urin.

Vanliga områden att behandla


•  Mage -  Om du vill frysa bort fett, tona fram magmusklerna eller ta bort kärlekshandtagen - En av de mest vanliga områdenerna att behandla. Om vi kombinerar med Insculpt blir behandlngen extremt bra och du kommer snabbt få resultat. 


•  Rumplyft - Först kan vi frysa bort fett på baksida lår, under rumpan för att sedan tona/strama åt huden på skinkorna så rumpan lyfts en aning. Vi kan också behandla tillsammans med Insculpt som samtidgt förbränner fett och bygger muskler för att öka lyftet maximalt. 

WHAT OUR CUSTOMERS SAY

Bokadirekt 5 av 5


“Bra bemötande! Och behandling som förväntat”


Name of reviewer

- Marinella E.

Bokadirekt 5 av 5“Var där första gången idag. Trevligt bemötenad och oerhört skön känsla efteråt. 


Name of reviewer

- Sara S.

Bokadirekt 4 av 5


“Super trevlig personal. Kul upplevelse vi kommer tillbaka”


Name of reviewer

- Navida N.